Adressändring?

Hej!

Har under den senaste veckan blivit glatt överraskad då jag sett att vi för ovanlighetens skulle fått flera brev i klubbhusets brevlåda. Det är visserligen inte i kuvert, utan bara handskrivna lappar, och utan någon som helst information förutom adressatens namn (men ändå!). Dock blev jag lite besviken när jag insåg att de hamnat där av misstag. De var nämligen ämnade för en ”miss foster”, och enligt medlemsförteckningen finns det ingen, och har aldrig funnits, någon fröken Foster i Närkontakten.

Jag undrar om hon kanske nyttjat klubbhuset tidigare och glömt adressändra. Är det någon i Nora Kyrkby som har kännedom om denna Foster?

 

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>