alla dessa frågor!!!

vet att det är seeeent!! eller tidigt på morgonen till och med!!! är ganska fint ute faktiskt vid den här tiden, när solen snart går upp!!! fast det blir så mörkt på vintern….

är uppe för det finns så mycket att fundera på!!! och specieltt när man tagit en whisky för mycket!!! då kan man aldrig sova för alla frågorna är så många hur stor är egentligen rymden??? vad är meningen med detta livet??? kan vi verkligen vara helt ensamma i detta universum??? charlotte varför lämna du mig????

vet att du har sagt att det här ska man prata med någon professonell med göran men man vill ju inte gå till nån hjärn skrynklare (fram för allt= DYYYRT!!!)

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>