Analys av Almedalen 2013

datamining

I natt blev jag klar med min årliga data mining-analys av alla föredrag och seminarier under Almedalsveckan utifrån ett UFO-jägarperspektiv. Mina slutsatser är:

1) Medveten mörkläggning? 
Likt tidigare år tog inga partier eller tankesmedjor upp Roswell-incidenten eller en handlingsplan för kontakt med en intellektuell livsform. Det är anmärkningsvärt eftersom det här är vår tids stora ödesfråga och man kan undra vad ”våra” representanter egentligen vill mörka.

2) SD det mest UFO-vänliga partiet
Min analys visar att SD är det bästa partiet för alla UFO-jägare. SD uppvisade absolut högst värden på termer som ”invasion”, ”okänt land”, ”alienerade ungdomar”, ”främmande”, ”främlingar” och ”utomnordisk” (SICK – ska antagligen vara ”utomjordisk” med tanke på ”N”- och ”J”-tangentens förväxlande nära position på tangentbordet).

Detta inlägg postades i UFO-jakt den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>