Ancient Aliens

ancient-aliens1

Jag hörde nyligen från Anita att Dennis lånat ut ett antal brända CD-ROM med alla säsonger av Ancient Aliens. Enligt Anita hade Dennis hävdat att detta var ett måste för alla UFO-jägare att se.

Ancient Aliens kan stundtals vara mycket underhållande, men något måste skulle jag inte påstå att det är. I mitt tycke tillmäts Erich von Dönickens teorier alldeles för stort värde.

För den som är intresserad av våra släktingars eventuella kontakt med utomjordingar kan jag istället rekommendera mina böcker ”Förfädernas förbund” och ”Besökarna under bronsåldern”.

De är också spännande och fascinerande men utan att vara spekulativa. (Fördjupad notapparat kan fås på pdf, släng bara iväg ett mejl).

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>