Angående Carl-Einar Häcker

Är lite besviken på några (en) av våra medlemmar. Jag tycker det är viktigt att vi håller en hög nivå på våra rapporter.

cehduva_36111057

Häromdagen hade jag fått en rapport från vår medlem Stefan. Jag har som rutin att läsa igenom varje rapport ordagrannt för att kunna skapa min egen uppfattning av det inträffade. Denna rapport handlade om illusionisten Carl-Einar Häckner, var föreställning Stefan sett en gammal VHS-inspelning av i helgen.

Inte nog med att rapporten var bristfällig i bevis och förklaringar – uttryck som ”han är helt jävla störd den snubben”, ”det sjukaste jag sett” och ”vilken satans entertainer” hör inte hemma i seriös efterforskning. Vidare är ”att köra en kondom genom näs borrarna” helt biologiskt möjligt och bör inte klassificeras som ”oförklarligt fenomen”.

Kort sagt: Carl-Einar Häckner har en helt naturlig förklaring, och är härmed bannlyst från vårt rapport-arkiv.

Förtydligande: Efter fråga av Stefan konstaterar jag att detta även gäller Joe Labero. Att han ”flög runt med en brinnande mc uppe i taket” kan förklaras med dolda linor och pyroteknik.

Detta inlägg postades i Rapporter den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

En reaktion på “Angående Carl-Einar Häcker

  1. Pingback: Påminnelse om seriositet i händelserapportering | Närkontakten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>