apornas planet

charlotte
gokväll….

var korkad nog att ringa charlotte ikväll. kunde så klart inte sova efteråt och gick upp och tog en kvällsvirre och fastnade framför apornas planet som gick på hallmark.

vilken klassiker!!!!

det måste vara tidernas bästa ufo film om utomjordingar. att det skulle finnas en till planet där ute som är precis likadan som vår med frihetsgudinna och allt men att det bor apor där istället för människor = genialt!!! (men även på den där jävla planeten så sitter det väl säkert någon ap-stefan och försöker ringa en ap-charlotte!!!)

har ni inte sett apornas planet så måste ni se den. riktigt bra. tror den heter the monkeys planet på engelska.

dennis jag skulle vilja se dom nya apornas planet. kan du fixa?

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>