Behöver Stanley låna mer pengar?

Hej,

är det någon som har Stanley Thompsons telefonnummer och adress? När han hälsade på oss visade det sig att hans plånbok blev stulen samtidigt som hans sjuka mamma behövde genomgå en operation på ett dyrt privatsjukhus i Nevada.

Stackars Stanley var i akut behov av pengar och jag och Hasse lånade därför ut en slant. Efter det att Stanley återvände till Amerika har jag inte hört något mer. Vet ni om han har det bra? Behöver han låna mer pengar? (Jag och Hasse har inte så mycket tillgängligt just nu, men jag kan nog tjata lite på Hasses bror Rolf som är framgångsrik mellanchef på en av landets största pappersmassatillverkare. Ibland har vi lånat Rolfs sommarstuga, det är verkligen ett mindre palats med veranda, bubbelpool och SPA-dusch. När vi firade midsommarafton där en gång skämtade Rolf med mig att jag borde valt honom istället för Hasse. Jag förstod ju att det var ett skämt och skrattade med Rolf. Jag visste ju att jag aldrig skulle välja bort min Hasse. Men Hasse blev lite sur då. Jag tycker Hasse var lite löjlig men min väninna Kerstin säger att det var bra att Hasse blev svartsjuk. Det visar nämligen att han fortfarande är attraherad av mig).

Kram,
Anita

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>