Besök av Stanley Thompson!

Som överskriften avslöjar kommer ingen mindre än vår systerorganisations ordförande (och min gamla författarkollega till ”Invasion i Inkariket”, ”Påhälsning på Påskön” samt den engelska titeln ”Moon Marauders” ((sv. ung. ”Månens Marodörer”))) på besök till Sverige och kommer då till oss i Nora-Kyrkby för en lunch.

MoonMarauders

Stanley Thompson är, som ni vet, en viktig ambassadör för inte bara vår lilla UFO-organisation, utan även för UFO-organisationer runt om i världen. Han har den sorts karisma som gör att vi kan få fler medlemmar och belysa att vi inte är ”ett gäng tokar med vanföreställningar” som Jan-Erik Lindhagen skrev i NoraBladet när vår förening startades.

Därför är det viktigt att Stanley Thompson blir nöjd med sin lunch här. Jag tänkte att Anita skulle laga den där pastagratängen som vi åt på styrelsemötet 21/9 2010. Dock är Stanley Thompson noga med vad han äter. Och jag har fått en lista i mailen på vad han äter och inte.

Se till att inte använda någon form av komjölk i gratängen, då Stanley bara äter protein baserat på spannmål. Och om du gör en sallad, se till att det inte finns någon majs i den, för han är lite kinkig med majs. Och om du nu gör en sallad utan majs, skär inte salladen, utan riv den i mindre bitar, Stanley har visst något emot att man skär sallad. I mailet står även att vi ska undvika ”industrial, or in any any other way, processed soy, dairy, corn or grain”. Går det att göra pastagratängen ändå, Anita?

Om det underlättar så skriver Stanley även att han gärna äter frukter och grönsaker som ”växt i ej stillastående vatten”.

//Göran

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>