Bloppis!

Madeleine presenterade nyligen en väldigt kul idé: för att få in extrapengar till föreningen ska vi köra en bloppis! Det är en väldigt populär sak på internet och det är att man kör en loppmarkand på bloggen, så “loppmarknad” + “blogg” = “bloppis”.

Men vi kommer köra den i klubbhuset nu på lördag så jag antar att det egentligen är en loppis.

Göran har redan bekräftat att han kommer sälja signerade ex av sin nästsenaste bok “Mayahövdingens Mysterier” (jättespännande!) och Stefan har ett lager laserpennor han skänkt. Har du något över? Meddela mig och kom över med sakerna på lördag! Vi börjar kl 10:00!

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

En reaktion på “Bloppis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>