Bonde söker fru

Hej,

Har ni sett att bonde söker fru ska börja igen? Jag tycker det är jätteroligt! Det är ett helmysigt program som visar att alla kan hitta kärleken – ibland där man minst anar det!

Jag tycker däremot att det är lite synd att så få bönder får komma till tals i programmet – man ska ha en hel del tur för att få hamna i ”rutan” och därigenom hitta sin fru. Därför tänkte jag ta tillfället i akt att hjälpa min väninna Marianas bror Åke, som äger gården vid Nora Äng. Här på bloggen kan vi ha en liten egen ”Bonde söker fru” för Åke. Han har varit singel i 7 år, sen hans fru Sarah gick bort i hudcancer.

Här är en liten kontaktannons jag skrev ihop för Åke:

Åke är tycker om att sjunga. T.ex. sjöng han många låtar av Hasse ”Kvinnaböske” Andersson på Marianas 55-årsfest. Han tycker också om att ”mecka” med bilar och att tälja visselpippa av björkkvistar. Han är en bonde, och det kan bli ensamt ibland. Så nu vill han ”sprida sin säd” utöver fälten och söker en kvinna som är villig att ta hjälpa han med höstens skörd. Svar till: Som man sår får man skörda. OBS! Han kan raka skägget om det behövs.

Intresserade kan höra av er i kommentarerna så kan jag ordna ihop en ”dejt” :)

Detta inlägg postades i Kommunen den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>