Debattkväll: Vår exopolitiska situation

Varmt välkomna på debattkväll hos oss på Närkontakten!

adsadassad

Nästa onsdag har jag bjudit in några av landets främsta tänkare för en debattkväll här i lokalen. Ämnet är Sveriges Exopolitiska Situation – ett ämne som känns mer aktuellt än någonsin efter att det uppdagats att polisen för register över vissa folkgrupper. Det finns nämligen förslag på att liknande register bör skapas för att hålla koll på våra eventuella utomjordiska besökare. Detta, bland mycket annat, kommer att diskuteras av de inbjudna experterna. Debattörer är:

  • Erik Stangertz, ordförande i Milleniets Möten – en stödförening för UFO-kontaktpersoner. Ståndpunkt: Registrera Rymdbesöken
  • Göran Bång (jag själv), erkänd författare inom det extraterrestriala. Ståndpunkt: Ingen indexering

Evenemanget börjar 20.00. Vi serverar kaffe och tilltugg.

 

Vi ses!

Uppdatering: Det har visat sig att Erik Stangertz inte existerar utan är en skapelse av en sinnesförvirrad individ på korttidsboendet Humlan. Tråkigt, särskilt då vi haft en givade mailkorrespondens i flera veckors tid. Den enda ersättaren jag har hittat på kort varsel är vår egen Stefan Mörth. Dessutom har temat för kvällen ändrats till Fotboll eller Hockey – bästa publiksporten? efter Stefans villkor.

Detta inlägg postades i Kommunen den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>