Dubbelbokning

Hej,

det har kört ihop sig lite. Nästa torsdag har jag råkat dubbelboka mig.

Kl 16:00 ska jag till biblioteket i Vagnhärad och hålla en bokpresentation på boken ”Trubbel i Tranås”.

Kl 16:15 ska jag hålla ett  föredrag för en hembygdsförening i Kårsta på temat ”Galaktiska gastar – samlade observationer av utomjordiska spöken”.

Inte ens med en teleport skulle jag kunna uppfylla både dessa åtaganden. Jag behöver därför snarast hjälp från någon som kan hålla i ett av föredragen. Bildspel finns förberedda. Det är bara att läsa igenom manus (med inlevelse, men inte överdramatisera) och ta med en kartong böcker till försäljning (glöm inte kvittohäftet). Om publiken har frågor så ignorera dessa (hellre pinsam tystnad än ett dumt svar).

Tack på förhand.

//Göran

Detta inlägg postades i Allmän info, Nöje & Kultur (UFO) den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>