en filosofisk fundering

gustav fridolin

ibland filosoferar jag en del… då tycker jag det är schysst att dela med sig så andra också får ta del av mina tankar.

i dag tänkte jag på rymden. rymden kommer innebära nya affärs möjligheter. det har redan rickard branson fattat och startat virgin galactic (branson är kanske min största förebild! branson är smart och vet hur man tjänar pengar och är fram för allt COOL. många entreprenörer är annars som nicklas zenström eller bill gates = data nördar som inte vet hur man har skoj = tråkigt och svårt för unga att identifiera sig med = synd för vi behöver fler entreprenörer i det här landet).

men det jag tänkte på var att rymden tillhör ju inget land. därför kan ju inga lagar gälla i rymden. så då skulle man ju kunna flyga upp rymd färjer och uppe i rymden sälja droger och vapen och fnask och allt annat man inte får göra nere på jorden = ungefär som ålands färjan som åker ut på internationelt vatten för att sälja sprit och tobak för att slippa eu skatt.

så egentligen kan man ju göra vad som helst i rymden. jag undrar vad rickard branson kommer göra.

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

En reaktion på “en filosofisk fundering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>