Exkursion Noraån

2862c0e6c52ed58df2134c32f82fac09

Jag har fått i uppdrag att hålla i exkursionen till Noraån som vi ska göra 11/11 -13. Jag vet att jag är ute långt i förväg, men jag vill inte att det på något sätt blir som med förra exkursionen (vid Kyrkby-avfarten 21/03 -13). Jag skäms fortfarande ska ni veta.

Därför önskar jag redan nu att ni till Exkursionen vid Noraån ser till så att ni har FODRADE SKOR och HANDSKAR samt KIKARE hemma. Så att ingen blir utan.

Och Göran: Det finns en toalett på Shell- macken (det kostar fem kronor, och de tar bara femkronor, så ta med dig tre stycken. Så att de inte blir som senast)

kram Anita

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

En reaktion på “Exkursion Noraån

  1. Pingback: Musik till exkursion | Närkontakten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>