Extrainsatt styrelsemöte efter Madeleines olycka

Jag har varit och hälsat på Madeleine på sjukhuset. Hon ler. Det är positivt. Men det är också det enda hon gör själv. Jag försökte prata med henne om några av de problem som vi haft under sommaren, sedan hon reste iväg, (bland annat att Kennelklubben allt som oftast glömmer kvar sina hundbajssopor och om att Dennis skriver ut oresonligt mycket papper i skrivaren, bl.a.) men det var som att tala för döva öron.

Mycket beklagansvärt det som hänt Madeleine, och vi kommer att få tid att sörja Madeleine som vi minns henne och vi kommer att få tid att lära känna den hon är numera.

Men vi är en organisation och organisationer måste ha en kommunikativ ledare. Och Madeleine är inte kapabel till att kommunicera längre (om man inte räknar in ”att le”). Därför tycker jag som vice ordförande i Närkontakten att vi bör ha ett extrainsatt styrelsemöte där vi gemensamt kan komma fram till en ny ordförande för Närkontakten.

Det kan tyckas okänsligt så här nära inpå olyckan, men betänk då att Filippa K-butiken inne på NK  i Stockholm sålde kläder som vanligt den 12 september 2003.

Jag återkommer med tid för återinsatt styrelsemöte, men Anita, du kan väl göra den där goda pastagratängen igen. Men utan muskotnöt som sist.

//Göran

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>