Fas 3-deltagare vid nästa klubbdag

Som ni vet jobbar Noras mycket duktiga och drivna politiker med att skapa stora förutsättningar för kommunens invånare. Därför har man de senaste åren satsat hårt på att få ut arbetslösa i vårt fantastiska företagsliv. Bl.a. har vi på min konsultverksamhet Global Management mottagit duktiga och inspirerande människor inom många yrkesgrupper som vaktmästare och receptionist. Dessa kämpar har kunnat få en stimulerande ingång till arbetslivet – och samtidigt bidra till vår verksamhet med mycket positiv energi och erfarenheter (förutom Jerry, men det var mest p.g.a. hans egna dåliga inställning/alkholism).

Jag har i ett antal veckor fört samtal med Jan Ceder (M) i kommunstyrelsen för att se hur jag mer kunnat hjälpa våra lokala arbetslösa talanger. Varför inte visa Närkontakten från vår bästa sida? Vårt aktiva föreningsliv kan coacha och inspirera människor på så många nivåer! Jag ser det som en ära att kunna hjälpa de människor som hamnat lite utanför oss andra, och Jan kunde inte annat än hålla med.

Vid lördagens klubbdag kommer därför Mona, Niclas, Miguel och Ylva från Fas 3-programmet deltaga! Stefan har redan ”paxat” dem i två timmar för att olja om altanen, men resten av dagen är de fria att användas för att hjälpa med någon av våra spännande och utvecklande uppgifter i klubben :)

Observera att kommunen inte bekostar eventuella lunch-kostnader för Fas 3-”gänget”.

Upddatering: Stefan behöver gänget i ytterligare någon timme för att frakta lite hemelektronik.

Detta inlägg postades i UFO-jakt den av .
Madeleine Gylling

Om Madeleine Gylling

Namn: Madeleine Gylling
Ålder: 40
Yrke: VD för konsultfirman MG Global Management AB.
Hobby (förutom UFO:n): Ett glas Rosé i goda vänners lag.
Semesterplaner: Några sköna dagar i Nice med vänninorna.
Tror du det finns liv i Universum? Närkontakten ska vara den ledande UFO-föreningen i Sverige. Vår utrustning och arbetsmetoder ska hålla internationell toppklass.
Bästa UFO-bok? “Lille prinsen” av Antoine de Saint-Exupéry (fantastiska illustrationer!).
Favoritfilm? Pretty Woman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>