Förklaring till rapporterna från Rösets trafikplats

Vet att några av er reagerat på de många UFO-rapporter vi fått de senaste dagarna. Personligen har min telefon-”svarslåda” varit överfull med rapporter – till den grad att jag inte kunde ta emot nya! Det kunde lösas med en totalrensning efter att ha talat med Tele2:s kundtjänst. Lite tråkigt då jag förlorade den fina födelsedagshälsningen från Stanley Thompson (chefen för vår amerikanska systerförening) som jag sparat sen 2005.

Hursomhelst, rapporterna gäller ett flygande föremål över Rösets trafikplats strax söder om stan. Jag tog igår själv bilen, med tillhörande span-utrustning, för att skapa en officiell rapport, ni finner den nedan:

Tidpunkt för incident: 10 augusti, 15:12

Nyckelpersoner: Göran Bång, Tommy Sundh

Beskrivning: Flygande föremål har siktats över Rösets trafikplat. Objekt kunde snabbt identifieras och fenomenet gavs en riktig förklaring. Sundhs Bil & Båt har haft kampanjen ”Kombi-bil till Kompis-pris” hela veckan, och har annonserat detta med en ”reklam-zeppelinare” utanför deras bilaffär. Pratade med ägaren, Tommy Sundh, om att plocka ner ballongen, men han sa att det skulle skada deras affärer.

Övrigt: Passade på att provköra en Mazda KombiSedan. Riktigt bra komfort och effektiv bränsleförbrukning (åtminstone med 2,0-litersmotorn). Enligt Tommy den bästa körglädjen man kan få för de pengarna. Normalt sett ser du ju mycket mindre säkerhetstänkande, men också prestanda, i den prisklassen. Själv prioriterar jag komfort, och även det kunde Tommy intyga att Mazda låg steget före med – ergonomiska interiörer är något Japanerna kan.

Detta inlägg postades i Rapporter, UFO-jakt den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

En reaktion på “Förklaring till rapporterna från Rösets trafikplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>