Fransk succé

Hej!

Ville bara tala om att första mötet med matklubben blev jättelyckat! Tyvärr kunde ju ingen från närkontakten vara med, så det blev bara jag, Hasse, Kerstin From och hennes man Ingvar (som kallas för Ingo eftersom han liknar Ingemar Johansson lite). Vi drack vin och åt croque monsieur (jag tror det stavas så). Vi hade så trevligt att tiden bara sprang ifrån oss, plötsligt var klockan 11 och vi var tvungna att skynda oss hem, eftersom Hasse inte gärna vill missa Brottsplats Edunburgh som går på ettan.

Vi tänkte hursomhelst upprepa succén, den här gången med tema: Mexico – en stark upplevelse (oroa er inte, vi kommer även att köpa salsasåserna ”mild” och ”mellan”).

Anmäl er nedan.

Bienvenidos (välkomna på spanska)!

/Anita

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>