fredags öl imorrn???

va sägs om att vi kör en gemensam fredags öl för att inviga nya altanstolarna jag fixade till klubben (eller alltså de är ju mina gamla men jag körde högtrycks sprutan och en hink såpa  så de skiner som nya)

images

vet att göran ville köra en power point dragning på sina fält rapporter i lycksele från sommaren så där kan ju lite ´livets elixir´göra stämmningen bättre. no offens göran ;)……..

tänker mig öl men har en bibba vitt jag kan ta med och se som att jag lägger ut för annars tar jag lite pengar ur kassan och fixar detta…. kanske passar på att fixa nåra flaskor rött om nån är sugen??? annars kan jag ta på mig att ansvara för det som blir över

va sägs??? alltid nice med lite gemen skap…. kan också tänka mig poker om inte dennis är med

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>