Hej från Indien!

Hallå alla!

Tänkte skicka ett litet ”digitalt vykort” till er alla. Nu har jag varit en vecka i Indien, och här är verkligen vackert. Många människor är förstås fattiga och bor på gatan. Och det är ju trist. Det är dock otroligt fint väder och många människor är väldigt trevliga. Träffade en tysk man som heter Simon som har bott här i flera år och som driver en bar på stranden. Tycker det är kul med så drivna människor som ändå tänker lite annorlunda. Han har många spännande idéer och tankar om livet. På onsdag ska vi hyra en s k ”house boat” och åka längs en flod. Verkar jättespännande.

 

Hoppas allt går bra därhemma! Lovar att köpa med oss något till er alla.

Ps. Dennis, glöm inte vattna rosorna på baksidan också, jag kan skicka mer pengar om du behöver, men du kan fråga Ben också, tycker gott han kan bidra lite, (trots skallbensskadan)!!

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Madeleine Gylling

Om Madeleine Gylling

Namn: Madeleine Gylling
Ålder: 40
Yrke: VD för konsultfirman MG Global Management AB.
Hobby (förutom UFO:n): Ett glas Rosé i goda vänners lag.
Semesterplaner: Några sköna dagar i Nice med vänninorna.
Tror du det finns liv i Universum? Närkontakten ska vara den ledande UFO-föreningen i Sverige. Vår utrustning och arbetsmetoder ska hålla internationell toppklass.
Bästa UFO-bok? “Lille prinsen” av Antoine de Saint-Exupéry (fantastiska illustrationer!).
Favoritfilm? Pretty Woman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>