Hjälp med podcast

podcast

Jag har observerat intresset för podcast växer för dag i Sverige. (Anita – en ”podcast” är som radio men utan musik, reklamavbrott eller sjövädret.)
Jag är själv nu sugen på att doppa tårna i ”podcast-pölen” och har redan börjat skissa på ett program:
ParanormalPodden”. Som namnet avslöjar ska ”podden” behandla mysterier och fenomen, fascinerat men kritiskt.

Eftersom jag inte har tid att spela in en podcast tänker jag så här: jag läser in ett röstprov och sedan kan väl du Dennis ordna en ljudversion på manuset jag skriver?

Första avsnittet handlar om varulvar och vrakplundrare. Vi hörs ute i ”poddosfären”!

//Göran

UPPDATERING: nu fått höra att man bör vara minst två personer i en podcast. Dennis, du kan väl läsa in din röst också så skriver jag in lite retoriska frågor som ”du” kan bryta av med då och då. Jag kanske också passar på och skriver in ett och annat ämnesrelaterat skämt så lyssnaren bjuds på ett skratt här och där. (”Varför dog alla mammutar ut? För det fanns inga ”PAPPutar!”)

Detta inlägg postades i Allmän info, Nöje & Kultur (UFO) den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

En reaktion på “Hjälp med podcast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>