Införa åldersgräns på medlemskap

Idag när jag kom till klubbhuset var datorns SETI@HOME-program avstängt (förödande – det påverkar både vår SETI-ranking och att vi missar upptäcka eventuellt intellektuellt liv). Dessutom var bakgrundsbilden bytt till något som jag inte tänker skriva här.

Jag har starka skäl till att misstänka Anitas son Anton, som enligt uppgifter tidigare under dagen suttit vid datorn.

Det här är en seriös verksamhet som kräver mogna medlemmar. Till nästa möte vill jag därför att vi inför någon form av åldersgräns.

Jag förstår att man kanske ibland måste ta hand om sina barn. Men att lämna de vinden för vågen i klubbhuset är inte acceptabelt. Klubbhuset är hjärtat och HQ i vårt verksamhet – inte något dagis.

Jag har därför målat upp en ruta utanför huset och fäst tre koppel på träden. Detta är en rastruta/inkubationszon där alla ickemedlemmar ska lämnas när man besöker klubbhuset.

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>