Insamling till förmån för kommunens elhus

Hej allesammans!

Idag var jag ute och promenerade i den friska vårluften. Mitt i det fantastiska vädret (nåja, det blåste en del, men solen sken så det räckte) fick jag se en väldigt tråkig syn: Någon har ”klottrat” på kommunens nya elskåp vid Kviststigen. Någon har klottrat ett stort hakkors och skrivit racistiska slagord, något som alltid skär i själen – särskilt för en förening som oss som är öppna för alla sorts besök!

Tycker därför vi bör slå våra glada sinnen och pengapåsar ihop för att starta en insamling för att låta en konstnär måla om elhuset istället.

Nu är jag kanske inte den som vet mest vad som är bra konst för ”snobbarna”, men jag vet vad jag gillar! Ett namn jag har hört mycket är svensken Lars Vilks och efter att jag bildsökt på Google lite tycker jag han har en del festliga teckningar. Passande nog tycker jag skäggige ”huvudpersonen” på många av hans roliga bilder liknar vår egen kommunfullmäktige Göran Hassel! Vore det inte lite extrauppskattat med ett konstverk med koppling till vår fina kommun? Jag har därför kontaktat Lars för en offert för vad han skulle ta för att måla samma roliga figur över elhusets östra vägg.

per-morberg

Hoppas på svar inom kort så vi kan påbörja insamlingen!

Detta inlägg postades i Kommunen den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>