Investeringstips

kyrkovalet

Hej,

om klubben har extrapengar över har jag ett bra investeringstips:

Magic-kortet Kalonian Hydra har oförklarligt rasat i pris under sommaren. Kalonian Hydra var tidigare ett av de dyraste i leken. Jag ser det som mycket troligt att det här bara är ett tillfälligt tapp och att Kalonian Hydra senare kommer att stiga i värde när konventsäsongen drar igång med bla LinCon.

Den som är intresserad av att köpa kan höra av sig till mig.

UPPDATERING: Stefan om du ska köpa privat måste du föra över pengarna via paypal till zenitzerg@gmail.com. Han har tydligen fler intressenter så du måste göra det ASAP.

UPPDATERING: Stefan, kan du bekräfta att du vill dubbla orden? zenitzerg@gmail.com har själv bara tillgång till 8 st Kalonian Hydra, men han kan via kontakter få fram det dubbla.

UPPDATERING: Stefan, ordern är din.

UPPDATERING: Ryktena stämde. Magic har nu meddelat att Kalonian Hydra kommer att strykas från den officiella listan och ej längre godkännas på några konvent. Branschtidningen Mr Magic bedömer kortet som ”helt värdelöst”.

UPPDATERING: Stefan, kan jag få låna några av dina Kalonian Hydras till en inofficiell spelkväll jag ska vara med på? PS. Mr Magic vill gärna intervjua dig.

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO), Okategoriserade den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>