”Jakten på Yetin” – appendix saknas

ica

Jag saknar en viktig appendix till min kommande bok ”Jakten på Yetin” (ja, efterföljaren till succén ”Yetins gömställen”).

Om du har sett en ICA-kasse med papper – meddela mig. Påsen innehåller även flera skrynkliga Marabou Frukt & Mandel-förpackningar och några tomma PET-flaskor av fabrikat Loka Krusbär. (Jag var i stort behov av extraenergi för att hinna nå deadline.)

// Göran

Uppdatering: Anita har bekräftat att hon av misstag kastat påsen. Jag har meddelat förlaget och vi har beslutat att skjuta på utgivningen tills dess att Anita lyckats återbörda innehållet från Ragnsells.

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

En reaktion på “”Jakten på Yetin” – appendix saknas

  1. Dennis Kraft-GyllingDennis Kraft-Gylling

    Även jag saknar en påse. Märket är Konsum.

    Innehåller ett bar blöta Newpoert-sandaler. Var tvungen att byta till mina extraskor då det regnade.

    Hittelön utlovas beroende på skicket på kassens innehåll.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>