konspirationer hos nollorna i kommun styrelsen

Tidigare var här ett inlägg publicerat av Stefan rörande hans kampanj för att fälla de kommunala träden framför sjön. Jag bad dock Dennis ta bort inlägget då det innehöll vilda spekulationer, förtal, personangrepp och vad som kan klassificeras som olaga hot mot flera medlemmar i kommunstyrelsen (med familj).

Stefan: Ditt engagemang uppskattas, men det är viktigt att vi visar en positiv bild av vår förening för kommunens representanter.

Dennis har dock sparat en kopia av texten till föreningens rapport-arkiv, då han tyckte att Stefan presenterade en del intressanta teorier.

mvh,
Madeleine

Detta inlägg postades i Rapporter den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>