Konstig upptäckt!

Hej!

Jag har tagit åt mig av dina förslag Dennis, så här kommer ett inlägg som är mer relevant för bloggen. När jag var ute och gick i Noraskogen i helgen (underbart vädet, och finns massor av bär!) upptäckte jag en rätt konstig sak. På skjulet nere vid Nora Näs är det flera hål borrade i väggen ungefär en meter upp, och så står det en del konstiga saker t.ex. ”om du vill” och en del siffror (kan vara mobilnummer, men inget som jag kände igen).

Det behöver ju inte betyda att det är några aliens eller så, men tyckte ändå det verkade konstigt, så om någon vill forska vidare i det här vore det kanske kul.

Ps. Dennis, jag märkte inlägget ”rapporter” och inte ”övernaturligt” eftersom du blev så arg förra gången.

Detta inlägg postades i Rapporter den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

En reaktion på “Konstig upptäckt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>