Kontakt?

code

Hej,
vi har fått in ett meddelande vi måste dechiffrera. Det ankom till Närkontaktens e-postserver kl 23:47 igår. Jag vet inte om det rör sig om en främmande intellektuell livsform som söker kontakt. Alternativt är det en annan vänskapsförening som vill samarbete. Det kan även röra sig om ett infiltrationsförsök. Jag sätter det till högsta prio, dvs kod röd, att vi knäcker budskapet.

Nedan kommer meddelandet i sin helhet:

”Du är: positiv, nyfiken, ett mystiskt väsen
Jag är: rolig, hjälpsam, skäggig 
Tillsammans är vi: oslagbara.

Gillar: Haim, First Aid Kit, Haruki Murakami, Fotografiska (museet i Stockholm), bruncher som blir luncher som blir eftermiddagsdrinkar, Rocky (serien, INTE boxningsfilmerna!), Valeri Solanas. 

Ogillar: tidiga morgnar, Sverigedemokrater, mögligt bröd”

Uppdatering: jag vill återigen betona att Närkontakten INTE hanterar kontaktannonser. Närkontakten är INGEN dejtingsida. Vi tillhandahåller endast kontakt mellan människan (Homo Sapiens) och utomjordingar (ej Homo Sapiens). Från och med nu kommer INGA nya dejtingannonser läggas upp på sidan. Det här är den sista.
Intressenter ovan kan höra av sig till Joel Raxås, (joel.raxas på skype). Endast kvinnor.

Detta inlägg postades i Övernaturligt, Rapporter den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>