Korsord är inte tråååkigt!

Hej!

Blev ytterst besviken när jag såg att detta hänt med korsordsmallen som jag lämnat i föreningslokalen. Det skulle vara klart för nästa nummer av medlemstidningen, men nu känner jag nästan att jag måste göra ett nytt.

Korsord

Vet inte om jag ens måste förtydliga men:

1. Att samma ord förekommer mer än en gång i ett korsord är i princip en omöjlighet, och att det skulle finnas med mer än två gånger har jag ALDRIG hört talas om.
2. Tråkigt stavas med ett (1) å.

Jag vet inte vem som gjort detta, men jag skulle tro att det är någon med väldigt lite, om ens någon, erfarenhet av korsord och jag har mina misstankar.

/Anita

Ps. Kexchokladen jag lagt fram var också borta.

 

 

Detta inlägg postades i Övernaturligt den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>