Kvällskurs i Salsa

Finns det andra intresserade än jag för att anordna en kvällskurs i Salsa-dans?

salsa1

Var och handlade häromdagen och samtalade lite med kassörskan (jag tror hon hette Martina) på Ica Igelkotten. Det visade sig att hon kom från Chile och där hade varit proffsdansare under flera år! Vi hann prata om både det ena och det andra – och framförallt vad dansen hade betytt för henne! Tyvärr hade hennes man försvunnit under Pinochet-regimen, så samtalet blev lite dystert mot slutet. Jag hade egentligen tänkt be om lite saffran bakom disk, men jag fick istället gå till Konsum och handla denna, då jag tyckte stämningen blev lite mättad.

Hursomhelst – jag tycker det vore ett roligt sätt att få in lite ”team building” i vårt gäng och det kan säkert få Martina på bättre humör och äntligen lämna det dystra bakom sig. Vad säger ni andra? Ska jag fråga Martina om hon kan ställa upp?

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>