Materialinköp för framtida exkursioner

Har idag gjort lite nya materialinköp till framtida exkursioner. Anita: Jag har bokfört kvittona i pärmen.

I skåp B (be Anita om nyckel) finns nu följande ny utrustning:

2 st ficklampa modell ”Maglite” – Kan också användas som batong i trängda situationer. Får endast användas av de som genomgått träningskurs med mig. Anita har redan gjort det, men är inte auktoriserad att lära andra.

1 st rulle ekologiska soppåsar – Nedbrytbara. Obs! Bör ändå slängas i soptunna. Nedbrytningen är för eventuella krislägen då utrustningen får lämnas bakom.

2 st nya termosar (stål) – Dessa får inte användas till att kila bakhjulen på Stefans bil som de förra. Oavsett om parkeringsbromsen strular eller inte.

1 st hundvisselpipa – Kvarlämnad från Kennelklubben Loppans agility-kurs. Avsedd för Yorkshire Terrriers, men jag misstänker att den kan ha tilldragande effekter även på utomjordiska raser. Tvättas före och efter användning.

20 st konservburkar Heinz vita bönor – Spara burkarna! Ska användas för att konstruera skyddsdräkt mot radioaktiva strålar (inte heller dessa får användas som bromsklossar).

Detta inlägg postades i Utrustning den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

En reaktion på “Materialinköp för framtida exkursioner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>