Författararkiv: Dennis Kraft-Gylling

Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

Gravity – utan Aaron Eckhart

reine och mimmi i fjällen

I rymdkretsar är förväntningarna stora inför den kommande rymdfilmen ”Gravity”.

Mina förväntningar är minimala.

En rymdfilm med George Cloney (Cityakuten!) och Sandra Bullock (Speed!) säger ju sig självt att det är ett omöjligt projekt.

Istället hade filmen fungerat om den burits upp av en trovärdig karaktärsskådespelare som Aaron Eckhart. Däremot vet jag inte vem Aaron Eckhart skulle spela mot eftersom det inte finns några realistiska kvinnliga astronautskådespelare.

Skickliga manusförfattare borde dock kunna skriva om handlingen så Aaron Eckhart ensam bär filmen.

Byte av hushållspapper

Har en förfrågan om att byta hushållspappret vi använder. Tror att det skulle gynna föreningen att gå över till ett icke-förperforerat. Varför?

1. De små vågorna skapar små mikrorepor i underlaget när jag t.ex. torkar av vår iMac och övrig kommunikationsutrustning (kom ihåg att denna är VITAL om vi någonsin ska få kontakt med extraterrestriellalivsformer, och ALLT slitage är skadligt).
2. Icke-förperforerat skapar möjlighet att specialanpassa sina ark (eng. custom design!).
3. Tror det är billigare också.

/Dennis

Kontakt?

code

Hej,
vi har fått in ett meddelande vi måste dechiffrera. Det ankom till Närkontaktens e-postserver kl 23:47 igår. Jag vet inte om det rör sig om en främmande intellektuell livsform som söker kontakt. Alternativt är det en annan vänskapsförening som vill samarbete. Det kan även röra sig om ett infiltrationsförsök. Jag sätter det till högsta prio, dvs kod röd, att vi knäcker budskapet.

Nedan kommer meddelandet i sin helhet:

”Du är: positiv, nyfiken, ett mystiskt väsen
Jag är: rolig, hjälpsam, skäggig 
Tillsammans är vi: oslagbara.

Gillar: Haim, First Aid Kit, Haruki Murakami, Fotografiska (museet i Stockholm), bruncher som blir luncher som blir eftermiddagsdrinkar, Rocky (serien, INTE boxningsfilmerna!), Valeri Solanas. 

Ogillar: tidiga morgnar, Sverigedemokrater, mögligt bröd”

Uppdatering: jag vill återigen betona att Närkontakten INTE hanterar kontaktannonser. Närkontakten är INGEN dejtingsida. Vi tillhandahåller endast kontakt mellan människan (Homo Sapiens) och utomjordingar (ej Homo Sapiens). Från och med nu kommer INGA nya dejtingannonser läggas upp på sidan. Det här är den sista.
Intressenter ovan kan höra av sig till Joel Raxås, (joel.raxas på skype). Endast kvinnor.

SVT ljuger

lassekroner

Nyligen sände SVT (Sveriges Statliga Television) dokumentären ”State of Play”.

I dokumentären får vi följa några Starcraft-spelare (både amatörer och proffs som Lee Jae Dong) i Sydkorea.

I Sydkorea är Starcraft oerhört stort, det kan nästan betraktas som en nationalsport.

Därför är det oerhört tråkigt att SVT:s klippning och faktagranskare inte kan kommunicera bättre. 04:35 in i dokumentären får vi se en match. Berättarrösten säger att Lee Jae Don med sina zergs fullständigt överrumplar motståndarens protossarmé.

Samtidigt visas bilder från en helt annan match där Lee Jae Dons zergs utkämpar en strid mot något som uppenbart är terra.

Det här är oerhört respektlöst och det är väldigt talande att SVT behandlar Starcraft och e-sport på det här viset. Det skulle vara otänkbart om SVT sände och kommenterade en Zlatanmatch men istället visade bilder från kriget i Syrien.

För den som vill veta mer om Starcraft rekommenderar jag istället youtube-kanalerna ZergRush och Stars of Starcraft.

Inget möte

Hej!

Tänkte läsa om Robert Jordans Wheel of time-serie. Det är fjorton band och jag tänkte sträckläsa så tänkte redan nu meddela att jag inte kan komma på nästa månads styrelsemöte (brukar läsa varje bok två gånger så man inte missar några detaljer). 

WoT Logo

/Dennis

Uppdatering: Hittar inte fjärde boken, The shadow rising. Göran, visst lämnade du tillbaka den?!

Uppdatering 2: Hittade den, mamma hade använt den som stöd under sitt datorskrivbord. Kapitel 34-45 är avnötta. Blir så besviken.

Uppdatering 3: Kommer på mötet.

 

Ett ufo gör entré

Hej,

eftersom både Madeleine och Göran missade kvällens träff för Närkontaktens bokcirkel kommer här ett referat:

50nyanseravhonom

Månadens utvalda ufobok var Jonas Gardells ”Ett ufo gör entré” och som samtliga medlemmar fått på pocket. Stefan hann inte läsa boken och hade istället tänkt hyra filmen, men enligt Video 48-timmar har den aldrig filmatiserats. (Istället hyrde Stefan ”Wallander: Mordbrännaren”.)

Därför var det bara jag (Dennis) och Anita som hade läst månadens ufobok.

Det man kan konstatera är att titeln är väldigt missvisande. Det finns ingenting om ufon, utomjordingar eller främmande intellektuella livsformer. Istället handlar boken om tonårspojken Juha som börjar högstadiet.

Eftersom detta är falsk marknadsföring har jag (Dennis) skissat på några andra titlar till framtida utgåvor av boken:

Juha gör entré
En komikers uppväxt 2
 Jaha sa Juha

Jag (Dennis) tyckte boken var sådär. Anita tyckte den var väldigt fin och gripande. Stefan tyckte att ”Wallander: Mordbrännaren” var riktigt spännande men att Krister Henriksson inte är lika bra som Peter Haber eller Stellan Skarsgård.

Warcraft-filmen

0385c3d8db68c8b707f8a20fd6cbcb97

Jag har nu läst all information jag har kunnat hitta med tre olika sökmotorer (Google, Bing och Search.net) om ”Warcraft”-filmen.

Det finns för det första ingen information om man tänkt filmatisera ”Wrath of the Lich King” eller expansionen ”The Frozen Throne” eller ”Cataclyzm”. Märkligt.
Det finns mycket att uppröras över kring detta skandalprojekt, för det första att inte Guillermo del Toro eller Peter Jackson regisserar. Men också för att det är en komplett okänd människa, Duncan Jones, som ska regissera. Nummer 2: Att inte Aaron Eckhart (världens bästa skådespelare nu levande skådespelare) har fått en roll, utan att Colin Farell (!!!!!!!) har blivit erbjuden en roll. Jag kan redan på förhand säga att det kommer att bli en urusel film.

Att ens försöka destillera ner det enorma universat i Warcraft till en film är i sig inget man gör utan att missa ett stort antal alternativa historier. För att kunna göra universat rättvisa skulle det behövas, har jag räknat ut, inte mindre än 44 filmer. MINST. Att göra en film med Colin Farell i huvudrollen måste ses som att man inte ens försöker.

Jag rekommenderar istället att man filmatiserar F.E.A.R . Och då med Aaron Eckhart i huvudrollen.

Investeringstips

kyrkovalet

Hej,

om klubben har extrapengar över har jag ett bra investeringstips:

Magic-kortet Kalonian Hydra har oförklarligt rasat i pris under sommaren. Kalonian Hydra var tidigare ett av de dyraste i leken. Jag ser det som mycket troligt att det här bara är ett tillfälligt tapp och att Kalonian Hydra senare kommer att stiga i värde när konventsäsongen drar igång med bla LinCon.

Den som är intresserad av att köpa kan höra av sig till mig.

UPPDATERING: Stefan om du ska köpa privat måste du föra över pengarna via paypal till zenitzerg@gmail.com. Han har tydligen fler intressenter så du måste göra det ASAP.

UPPDATERING: Stefan, kan du bekräfta att du vill dubbla orden? zenitzerg@gmail.com har själv bara tillgång till 8 st Kalonian Hydra, men han kan via kontakter få fram det dubbla.

UPPDATERING: Stefan, ordern är din.

UPPDATERING: Ryktena stämde. Magic har nu meddelat att Kalonian Hydra kommer att strykas från den officiella listan och ej längre godkännas på några konvent. Branschtidningen Mr Magic bedömer kortet som ”helt värdelöst”.

UPPDATERING: Stefan, kan jag få låna några av dina Kalonian Hydras till en inofficiell spelkväll jag ska vara med på? PS. Mr Magic vill gärna intervjua dig.

Efterlysning: alien_overlord_92

Har någon annan här i föreningen kommit i kontakt med alien_overlord_92 på Skype?

Jag förde över en ansenlig mängd BitCoins (en internetbaserad valuta) till denna individ i utbyte mot inscannade kopior av dokument från den amerikanska regeringens UFO-utredningar. Det enda den komprimerade .ZIP-filen innehöll var dock denna bild:

johan_glans

Jag misstänker att informationen jag eftersöker ligger inkrypterad i bildens kod. Skulle därför behöva komma i kontakt med alien_overlord_92 igen för att få reda på krypteringsnyckeln, men han har varit Offline i två veckor.

Är det någon som har kontakuppgifter till alien_overlord_92?