Författararkiv: Stefan Mörth

Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

mörthens investerings skola – lektion 1

”you gottu spend money to make money!!!”

/Stefan Mörth

ja!!!! ni läste rätt! kanske låter konstigt att man ska dra på sig spenderar byxorna men det är så!!! det gäller att synas i rätt sammanhang och sätta sig i respekt hos sina kunder och kompanjoner

till exempel = skippa matlådan och käka på resturang!!! själv brukar jag köra affärs möten på pizzeria roma nere på torget man kan använda riks kuponger och ofta dra av käket på företaget = i princip gratis!!!!

så sätt igång nu – spendera som att ni är bill gates så kanske ni blir som han också!!!

 

Ps. Pizzeria Roma kör nu kampanj – alla pizzor 19-39 ingår nu också i lunchpaketet!!!

 

investeringstips!!!!

gång på gång ser man artiklar om warren buffett (bluffet om ni frågar mig!!!) och hur han tjänat alla sina miljarder!!!!  bluffet är amerikan = betalar ingen skatt inte svårt att bli rik då!!!! han är också gammal och tråkig!!! richard branson är mycket bättre förebild!!!

det är knepigare i sverige för vi har hög inkomst skatt och företags skatt men det finns ändå knep som jag har lärt mig under åren så jag ska starta mörthens investeringsskola!!!! för endast 1000 kr får man ta del av alla mina tips under 5 kvällar!!! BRA PRIS!!!! de besta tipsen kommer upp på bloggen också!!! kursen börjar på måndag i förenings huset!

mörtinvest

Uppdatering: enligt göran får vi inte vara i förenings huset efter som det inte rör närkontakten TRÅKIGT tycker jag!!!! men det är lugnt vi kan vara hos mig jag bjuder på bärs!!

fåtölj med dator och popcorn!!!

köpte wall-e till ungarna för jag hittade den i en 3 dvd för 50 kr-låda på bengans video (=KAP!!!!) de andra var armageddon (bra rymdfilm!!!) kronjuvelerna (konstig skit?)

i alla fall var jonas otacksam igen (som med guran=tråkig attityd) och sa att det är en jäkla barnfilm som han sett för länge!!! men jag kollade den igår och såna fåtöljer som männskorna har på rymdskeppet är ju de grymmaste jag sett!!! de svävar ovanför marken (=hoover craft) och har inbyggd dator och hållare för popcorn/läsk (som på bio). om de inte finns att köpa vore det skit smart att börja (finns bigga pengar att tjäna!!!)

vet nån var man kan få tag på såna????!!!

 

plcoka undan efter er!!!

tycker de e så jväla dålig stil att man måste gå o slänga massa j-vla skräp hela j-vla tiden!!!

kom till klubb huset nu på kvällen o så kliver man rakt på nån satans gammal lek saks figur som ligger o skräpar GJORDE SKIT ONT I SULAN!!!!

blev ricktigt förbannad på detta så åkte med alla de här lek sakerna till nora tippen o slängde i bränbart delen så var det slut med det problemet

nästa gång får ni slänga ert eget skräp!!!! att bara låta de ligga o skräpa = dålig stil mot oss andra

Uppdatering: Stefan, jag hoppas verkligen att det inte är min Warhammer 40k-trupp du har slängt? Hade målat om alla i en Cobolt-blå ton och ställt dem på tork i klubbhuset. /Dennis

ok ny idé!!!

eftersom Göran inte gillade min senaste frisbee golf idé så har jag en ny!!!!!

satt igår och kollade på con air (bra rulle!!!) då tänkte jag på när jag och charlotte brukade kolla på film och hon kliade mig på ryggen!!! det är SÅ skönt!!!! nu kör jag med en pasta slev men det är inte samma sak!!!

jag tror att fler gillar att bli kliade på ryggen!!! det är typ som massage!!! så under de timmar som föreningslokalen står oanvänd skulle man kunna använda den till kli massagge!!!! man hyr in några kliare (finns mycket billig arbetskraft i nora!!!) och så kan de klia för ett överkomligt pris!!!

jag har två namnförslag

KLI-niken eller KLI-v In!!!! vad tycker ni?!??!

rot avdraget

här kommer ett snabbt tips från tipskungen stefan:

om ni ska göra om hemma tex byta kök för ni inte vill ha kvar minnena från det gamla och ska snacka med en bygg firma SE TILL ATT SÄGA TILL DOM ATT NI INTE KAN KÖRA PÅ ROT AVDRAGET

varför då tänker ni??

jo för att annars drar ju dom jävlarna på en massa tusingar på priset = du blir blåst ändå……..

sen när du väl fått offerten kan du ju ”ångra dig” o då får du det vettiga priset….

tråkigt att världen ska se ut men don´t hate the players hate the game som man säger!!!

ska själv bygga ett hobby rum i källarn med biljarbord, dart m m. fick ju inte det förut men nu kan charlotte inte säga nåt

mer pengar till föreningen!!!!

tja alla!!!!!! var ute och spelade golf med lasse wallman förra veckan han är grym jag är ok men det var kul ändå!!!

i alla fall fick jag världens ide för vi spelade på så kallad pay and play bana man bara lägger pengar i en brevlåda!!! och det är inte ens nån vakt som dubbel kollar!!! men folk är ändå ärliga och lägger dit pengar!!! suckersss!!

har hört av kidsen att de spelade frisbee golf på jympan i skolan. det är som ricktig golf fast man kastar frisbees i korgar istället!!!! jag tycker vi kan slå upp en pay and play frisbee golf bana i skogen runt klubbhuset!!! behövs bara några soptunnor och en brevlåda för pengarna!!!! cashing!!!

inget skattemasen behöver veta heller!!!!

huvud värks tabletter säljes

tjena tjena!!!!

var nere i källaren och rota igenom lite gammla foto album m.m

hittade i en ica kasse ca 10 paket med tabletter som tillhörde min ex fru charlotte….. dvs såna man tar för huvud värk… obs!! inte som de på bilden utan recept belagda STARKARE tabletter

godis

charlotte vill inte ha dom för hon mår bra nu för tiden sa hon (???)

jag gillar inte massa piller o sånt, tar inte ens konst tillskott.så tänkte att jag istället kunde se om nån ville köpa ett lass????

går till högts bjudande så kör igång i kommentarerna!!

tefatets dag!!!!

talisman premiär säsong 2

nu är det klart!!!

lördagen den 19 oktober har jag fixat så vi kör TEFATETs DAG här i nora!!!

det här är det som händer:

– jag kör en GRATIS rundvandring vid vår lokal. jag kommer berätta om rymden, utomjordingar och vår spanings utrustning och hur kommunens träd skymmer livs viktiga signaler. efteråt kan man skriva på ett upprop för att hugga ner träden och köpa stjärnkikare (carl zeis optik!!!)  som jag importerat till vrak pris = först till kvarn!1

– jag har snackat med te butiken bönor & blad som under hela dan erbjuder 10% rabatt på alla tesorter (ej chai te eller grossist volymer, sorry anita!!)

– pizzerian vid torget kör kampanj ”tre tefat för två” = köp två inbakade ufon, pröjsa bara för två. (dennis! fixa mat för hela veckan  nu när det verkar som mamma madde inte kan laga åt dig!)

– sen kan säkert göran köra något på föreningen. kanske babbla lite om ny bok du skrivit om utomjordingar.

tefatets dag = stor & kul dag = boka in NU!!!!!