Mein Kraft?

Hej,

det här går lite utanför Närkontaktens ordinarie uppgifter, men extraordinära händelser kräver extraordinära insatser:

På sistone har jag på bussen, i matkön, och på andra offentliga platser uppsnappat hur ungdomar engagerat sig allt mer i en rörelse som heter ”Mein Kraft”. Av namnet att döma har den tydliga kopplingar till nationalsocialismen (se Mein Kampf och nazisternas folkhälsoprogram Kraft Durch Freude). Vad organisation ”Mein Kraft” exakt utför är för mig ännu höjt i dunkel, men det verkar som om de håller på och bygger något. Storskaligheten i projektet verkar skrämmande monumentala – tydligen är planen att skapa en helt ny värld.

Att dessa bruna tendenser vädrar morgonluft anno 2013 bland dagens ungdomar – vissa så unga som 9 år! – är djupt alarmerande. Vi på Närkontakten har en skyldighet att stävja denna rörelses framfart i vårt närområde. Jag föreslår ett krismöte snarast. 

Kom ihåg vad Martin Luther (afrikanen, inte tysken) sa:
”Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet, utan de goda människornas tystnad.”

(Den som för övrigt är intresserad av Tredje Rikets UFO-program kan jag rekommendera mina böcker Raketer över Riket och Besökare i Berlin: Führerns flygande främlingar. Samtliga kan beställas från Alpheus Förlag.)

//Göran Bång

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>