Musik till exkursion

Hej hej alla!

Inför exkursionen i Noraån tänker jag sätta ihop ett blandband med musik vi kan lyssna på. (Ja, det är trevligt att prata med varandra, men är det en lång utflykt kan det vara härligt att lyssna på musik och samla tankarna.)

Jag vill gärna att alla blir nöjda av musiken så jag försöker sätta ihop från allas smaker. Jag vet sedan tidigare erfarenhet att Göran gillar Steppenwolf men ni andra – vad lyssnar ni på? Meddela gärna mig så ska jag försöka finna en lösning som alla blir nöjda med. (Dennis du kan hjälpa mig antar jag?)

Och så att ni andra vet:
Jag har valt Ted Gärdestad, så är det någon annan som också har honom som sin favorit får ni gärna välja en annan artist. Själv kan jag inte få för mycket av ”Teddan” men jag vet att vissa andra kan tycka att det blir lite tjatigt i längden. Det tycker i alla fall min man. Kanske blir all musik man inte gillar tjatigt i längden.

kram Anita

Detta inlägg postades i UFO-jakt den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>