Om ett tragiskt besked

Kära vänner,
vi är alla tagna av uppgifterna om Madeleine. Madeleine kommer att flygas hem till Sverige efter att hennes tillstånd stabiliserats på sjukhuset i Mumbai. Enligt de preliminära utlåtandena från läkarna kommer Madeleine inte att kunna återanpassa sig till ett ”normalt” liv, och hon kommer att spendera flera månader på sjukhuset framöver. Just nu ligger hon nersövd på Lilavati Hospital i Mumbai.

Det här trodde vi aldrig skulle hända en av våra närstående, och inte minst vår alldeles egna ordförande i Närkontakten.

Håll hårt i varandra.

//Göran

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

En reaktion på “Om ett tragiskt besked

  1. Göran BångGöran Bång Inläggsförfattare

    Har försökt skicka ett s.k. ”Blommogram” från oss här i föreningen, men dessvärre räkte inte våra pengar i kassan till frakten ända till Mumbai. Har istället skickat ett s.k. ”digitalt vykort” på Passagen.se.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>