Överblivna exemplar av ”jordnära”

Kära läsare!

Om det inte redan framgått, har vårt inträde på ”webben” alltså inneburit att utgivningen av vår månatliga publikation ”Jordnära” har upphört. Jag har dock ganska många osålda exemplar kvar i källaren, i princip alla från 2003 och framåt (förutom november-numret från 2007 som av någon anledning sålde som smör). Här finns intressant läsning om allt från sanningen om NASAs expeditioner till Mars till  lite mer ”off-topic”-artiklar som Anitas redogörelser för alla katter hon ägt.

Dessa säljs nu för 25 kr/styck (tidigare pris 45 kr/styck)! Ev. mängdrabbat kan ges!

God läsning!

//Göran

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>