Övervakningskameror nedmonterade

De övervakningskameror som Dennis har satt upp i våran lokal har tyvärr behövts nedmonterats.

Dennis hade hoppas att de skulle fylla en dubbel funktion: övervaka klubbhuset efter paranormal aktivitet samt bidra till att minska stöldrisken.

Tyvärr lyckades kamerornas nätverkstrafik kapas av en rysk hacker (”L33chKiNg”), som lyckades livesända Stefan Mörths användade av klubbhusets dusch till ett lokalt LAN-party i Yekaterinburg.

Stefan har blivit ett lokalt fenomen och fått smeknamnet Жира швед (”Den Kulmagade Svensken”). Han är nu inbjuden som hedersgäst på nästkommande LAN-tillställning L33chKiNg är med och ordnar – en resa han vill att föreningen ska betala i marknadsföringssyfte. Detta kommer att diskuteras på nästa klubbmöte, men för att förhindra att ytterligare utlandsresor ska behöva bekostas av klubbens redan strama budget, har jag monterat ned kamerorna.

Detta inlägg postades i Rapporter den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>