pacific rim plagiat?

hej…

allvarliga saker nu. sett att en film som heter pacific rim har haft premiär. ska tydligen handla om monster på havs botten som börjar sabba världen.

göran har inte du skrivit en bok som heter VÄRLDSHAVENS VIDUNDER och som handlade om nåt liknande??? jag tycker det låter som dom har kopierat din bok = stöld.

vi skulle kunna dra igång en rättsprocess. en kvinna i usa fick hundratals miljoner dollar!!! för  hon spillde mac donalds kaffe på sig.

jag har några polare från uppsala tiden som är jurister. madde har vi något i kassan för att kunna pröjsa ett förskott?

tycker det är för jävligt att stor företag i usa kan bete sig hur som helst.

förutom görans heder och pengar kan vi och närkontakten också få viktig uppmärksamhet. alla älskar underdogs. kolla bara på palestinierna i israel konflikten.

pacific_rim_ver12_xlgkopia???

VÄRLDSHAVENS VIDUNDER-ny

originalet???

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

2 reaktion på “pacific rim plagiat?

 1. Göran BångGöran Bång

  Stefan,

  Har själv inte sett Pacific’s Rim än, så har svårt att uttala mig. Men tycker premissen verkar intressant och kan se en tydlig koppling till mina egna verk. Har tidigare haft intressenter inom ”massmedia” som hört av sig (en reporter från Lilla Aktuellt på SVT var väldigt intresserad av att ha med mig i en expertpanel för att diskutera ”Spöken – finns dom?” efter att ha läst min bok ”Bland sägner och spöken”).

  Det här bör du tala med min förläggare Preben Love Rasmussen om. Hans kontaktuppgifter finns på http://alpheus-forlag.webnode.se/

  Svara
 2. Dennis Kraft-GyllingDennis Kraft-Gylling

  Jag tror inte Hollywood har kopierat Görans bok. Istället har de stulit idén från japanska monster som Mothra och Gamera.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>