Påminnelse om seriositet i händelserapportering

Hej!

Som Dennis skrivit tidigare så är det viktigt att vi förhåller oss sakliga och objektiva i vår rapportering om eventuella övernaturliga händelser. Att någon ”ser ut som en jävla utomjording” eller ”snackar så man inte fattar nåt världens mumbo jumbo!!!” tycker jag inte ens förtjänar en rapporteringsblankett (slöseri på papper och toner från föreningen!).

Dessutom tycker jag att kommentarerna, förutom att vara subjektiva och rentav elaka, i högsta grad är grundlösa. Jag såg själv Kristallen-galan igår och tyckte att André Pops skötte sig alldeles utmärkt. Det enda ”missen” i programmet var väl egentligen bara att min och Dennis dokumentär ”Bångs bevis – en timmes samtal med Göran Bång” inte var nominerad i kategorin ”Årets fakta- och aktualitetsprogram”. Jag har dock fått förklarat för mig att detta beror på att den inte sänts på TV, utan släpptes direkt på DVD. Nåväl, den finns fortfarande att köpa i shoppen och att ni läsare ser den och lär er ett och annat är ju ett nog fint pris för mig (dessutom har den ett fint pris!).

Detta inlägg postades i Övernaturligt den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>