Pastatips?

pasta

Hej!

Jag kan förstå att det här kanske inte riktigt har med ”bloggen” att göra (snälla, bli inte så arg Dennis), men jag stör mig lite på en sak. Det finns många spaghettiförpackningar som INTE längre har angivit koktiden på framsidan av förpackningen. Så har jag för mig att det var för i tiden, men nu måste man alltid leta bland den finstilta texten på baksidan. Ibland står det på framsidan men på t.ex. italienska vilket kan vara lite knepigt att förstå. Det känns som att pastaföretagen sätter form före funktion när de designar sina förpackningar. Det tycker jag är tråkigt. Är det någon som har något tips på spaghetti där koktiden är tydligt angiven?

Tack på förhand!

/Anita

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>