Rymdfilmtips: I rymden finns inga känslor

the ninja mission

Hej allesammans!

Nyligen såg jag och Hasse en film på tema rymden som jag kan rekommendera (Hasse orkade inte se klart den, men det var för att han var så trött och inte för att han tyckte filmen var dålig. Jag fick berätta till frukosten hur filmen slutade och Hasse tyckte den verkade bra.)

Rymdfilmen är faktiskt svensk och heter ”I rymden finns inga känslor”. Det handlar om en kille som är väldigt intresserad av rymden (jag tänkte på dig Dennis när jag såg den!).

Huvudrollen spelas av Bill Skarsgård. Han var väldigt duktig men han är inte bäst i den där oerhört begåvade familjen Skarsgård. Det här är mina favorit Skarsgårds:

  1. Stellan Skarsgård
  2. Alexander Skarsgård
  3. Bill Skarsgård

Gustav har jag inte med på listan för han var så obehaglig i ”Ondskan” och Hasse tyckte hans sommarprat var jättejobbigt att lyssna på (han stängde av).

Kram!

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>