sam åka till gbg ???!

Volvo_V70_--_12-26-2009

hallå!!!

nu på tors styr jag min volvo v70 till gbg för den stora import mässan.

och det här kan vara chansen för dig!!!

behöver du ochså ta dig till gbg för en billig penning – slå en signal!!!!

jag erbjuder snabb säker och kul skjuts! soppan delar vi broderligt = billigt!

jag har totalt 3 platser tillgängligt. vi kommer behöva göra en liten omväg via örebro då jag ska plocka upp en sam åkare från folkhögskolan i hovsjö.

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

4 reaktion på “sam åka till gbg ???!

 1. Madeleine GyllingAnita Petrén

  Tack för erbjudandet Stefan! Hade ju kunnat bli jättetrevligt! Men tyvärr ska jag inte till Göteborg den helgen. Du ska inte möjligtvis dit andra helgen i augusti? Jag ska nämligen hälsa på min kusin som nyligen operade lårbenhalsen. Jag hade tänkt ta tåget men man har ju läst så mycket hur det strular. Det verkar så jobbigt behöva sitta i ett kokande tåg som fastnat. Tanken har också slagit mig att ta flyget men det känns inte rätt. Vem flyger till Göteborg? Det är väl klart man ska kunna få göra det men om man verkligen inte måste så tycker jag man ska undvika flyg, det släpper ju ut massor med växthusutsläpp. Då är det bättre att man bara flyger till Thailand dit man inte kan ta tåget och istället tar tåget till Göteborg. Någon nämnde för mig att man kan ta bussen. Det ska tydligen finnas något som heter ”Nils buss”. Jag tittade på deras hemsida och blev lite konfunderad. Jag trodde det var en Nils som körde bussen men de hade flera bussar. Då kan det ju inte vara Nils som kör alla bussarna! Eller växlar han mellan olika bussar mellan olika dagar – det känn ju också lite onödigt. Nej du, samåka tycker jag verkar vara det bästa och roligaste alternativet! Lite 20 frågor, lite musikquiz och så matsäck. I min värld är det bättre än första klass på ett flyg! Hör gärna av dig om du ska samåka till Göteborg igen. Jag vill verkligen hälsa på min kusin. Det var ju ingen livshotande operation men hon är ändå lite nedstämd. jag vill ju visa att jag finns där, även om det var länge sedan vi senast sågs.

  Svara
 2. Göran BångGöran Bång

  Har ca 20 lånade band observationer från Västsverige anno ’97-98 jag lovat att lämna tillbaks till Håkan Berthén på Intresseklubben Övernaturligt i Örgryte. Finns det plats i bakluckan för dessa? Är bara att lämna på hans garageuppfart. Ett gult hus, studsmatta på gården.

  //Göran

  Svara
 3. Stefan MörthStefan Mörth Inläggsförfattare

  hallå!!!

  anita synd att du inte kan! jag kanske ska träffa en leverantör i gbg i aug jag ska se om det är den veckan…

  göran kan inte lämna böckerna till håkan. kommer ha bak luckan full med varuprover

  Svara
 4. Madeleine GyllingMadeleine Gylling

  Tack för erbjudadet Stefan! Du får ha det så härligt i Göteborg och missa inte räkmackorna högst upp i Gothia Tower! :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>