Skallgång efter Simba

Hej vänner!

Ni kanske minns att jag pratade om min väninna Monas bortsprungna katt Simba.

simba

Simba är tyvärr fortfarande bortsprungen. Via Preben fick jag kontakt med ett medium (Sylvana) som i tre sessioner hjälpt mig och Mona att få andlig kontakt med Simba.

Hon säger att Simba mår bra, men är rädd och hungrig. Tydligen befinner han sig någonstans ”i en mörk håla, nära en å eller annat vattendrag”.

Jag och Mona har vandrat längs med Nora-ån med en öppen burk tonfisk och kallat efter Simba, men det enda vi hittade var lite gamla snusburkar och en dunk bensin. Bara två människor är helt enkelt för få för att gå skallgång efter ett sånt litet djur. Monas man kunde inte (han var tvungen att jobba sent just hela den här veckan) och Sylvana ville ha betalt per timme, även för att hjälpa till med letandet.

Jag har försökt på att kontakta Missing People för hjälp, men de är svåra att nå. Nu undrar jag om vi kan hitta några frivilliga härifrån, som kan hjälpa till? Det här är nu en fråga om liv och död.

PS! Mediumet sa också att jag ska akta mig för en ”blek man med ilskna ögon”, jag undrar om det kan vara dig hon pratar om, Göran, men det kan det väl inte vara?

Detta inlägg postades i Övernaturligt den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>