Skohorn säljes

Hej,

Som de flesta redan vet har vi sen ett par veckor tillbaks har vi haft ett litet dilemma här på föreningen. Nu när hösten kommit och vintern närmar sig börjar de lite mer tyngre kängorna och skorna komma fram. Detta har också gjort att flera av oss valt att behålla skorna på inne i lokalen, istället för att, som regelverket på den laminerade A4-an faktiskt säger, ta av sig skorna vid ”skogränsen” (indikerad med frystejp). I synnerhet Dennis Gore-Tex-boots har dragit in mycket smuts och slask i lokalen vilket gjort städarbetet väldigt svårt.

Jag efterlyste därför ett skohorn, för att enkelt lösa problemet.

skohorn

Vill därför framföra ett officiellt förenings-tack till Stefan som tog på sig att fixa ett. Problemet är att han lyckades ”komma över ett lass” och fixade fram 1500 skohorn (plast, assorterade färger med tryck: ”Lars Strömbacke & Partners – Mälarhöjdens mesta mäklare”).

Nu står vi alltså med ett omvänt problem.

Istället för skohorn har vi för många. Kartongerna blockerar entrén invändes, och Stefan vägrar slänga ett ”schysst parti”.

Vi kommer därför ordna utförsäljning på dessa till självkostnadspris (ca 5 kr/styck) under nästkommande tre helger. Kom förbi och fynda!

Uppdatering: Dennis har bokat 200 st som ska bindas ihop och användas som ”light lower body armor” på hans Protoss Dark Templar-dräkt.

Detta inlägg postades i Kommunen den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>