Skuggfigurer runt klubbhuset

Vissa i vår förening har spekulerat i att vårt klubbhus är hemsökt. Detta efter att man (hon) sett ”skuggfigurer” i ögonvrån, framförallt de som jobbat sent. Bl.a. rapporterade Anita att hon hörde ett mystiskt bankande på klubbhusets kortsida, följt av ljudet av springande steg på altanen. Anita har tagit hit mediumet Sylvana som talat om ”en blek och rastlös vålnad” hon kommit i kontakt med – en gruvarbetare som ska ha omkommit och sedan hittat sitt fäste i vårt klubbhus.

Allt har dock en mer naturlig förklaring – förvisso en blek och rastlös sådan. Stefan har köpt ett parti kinesiska ”Night Vision Goggles” som Dennis fått låna för att kvalitetssäkra. Dennis har i rollen som ”Solid Snake” från Metal Gear Solid-serien smugit runt i kamouflage-dräkt och bandana runt huvudet för att testa Gogglarna i simulerad combat-miljö. (Rättelse: Serien heter Metal Gear. Metal Gear Solid är ett spel i serien släppt för Sony Playstation (PS1) år 1998. /Dennis).

Tillägg: Kvalitén visade sig undermålig och Gogglarna kommer att skickas tillbaka till Shenzen. De har ett visst mån av ljus-instick i kanten av synfältet.

 

Detta inlägg postades i Övernaturligt den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>