”Sommar” av Göran Bång

Radio

För att öka intresset kring Närkontaktens verksamhet under sommaren har vi bestämt att alla medlemmar ska göra var sitt sommarprat. Göran Bång fick äran att inleda! :) Duktige Dennis har ännu inte hunnit lägga ut ljudfilen men här kommer en liten presentation av vad Görans program handlar om:

”Jag kommer prata om hur en stjärnkikare under julgranen 1961 blev början på en livslång passion för rymden, och om hur gåtor och fenomen alltid intresserat människor – oavsett ålder och kultur. Och självklart blir det både en och annan Steppenwolf.”

Missa inte! :)

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Madeleine Gylling

Om Madeleine Gylling

Namn: Madeleine Gylling
Ålder: 40
Yrke: VD för konsultfirman MG Global Management AB.
Hobby (förutom UFO:n): Ett glas Rosé i goda vänners lag.
Semesterplaner: Några sköna dagar i Nice med vänninorna.
Tror du det finns liv i Universum? Närkontakten ska vara den ledande UFO-föreningen i Sverige. Vår utrustning och arbetsmetoder ska hålla internationell toppklass.
Bästa UFO-bok? “Lille prinsen” av Antoine de Saint-Exupéry (fantastiska illustrationer!).
Favoritfilm? Pretty Woman.

3 reaktion på “”Sommar” av Göran Bång

 1. Anita PetrénAnita Petrén

  Vad kul Göran!
  Det ska vi definitivt lyssna på när vi påtar i trädgården. Jag hoppas du hälsar till dina vänner i Närkontakt!

  Svara
 2. Stefan MörthStefan Mörth

  rocka hårt göran!

  madde: kommer det finnas möjlighet att köpa reklam eller sponsor tid? eller möjlighet sälja sådant? tror jag kan ha ngr intressenter så att säga…

  Svara
 3. Dennis Kraft-GyllingDennis Kraft-Gylling

  Göran hade tyvärr valt att spela upp med ”gain”-inställningen på sin mikrofon på högsta nivå. Detta är en del av det s.k. ”Loundess War” ( Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Loudness_war ) som har hemsökt den moderna musiken i flera årtionden.

  Tar startk avstånd från detta och kommer ägna någon vecka på att se till att försöka mixa volymen korrekt innan jag lägger ut materialet.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>