Stanley Thompsons nya bok

Tack så mycket för all hjälp när Stanley Thompson var här. Jag fick precis ett mail från honom där han skrev att han var mycket nöjd med vistelsen (trots att det var durumvetepasta i pastagratängen).

Som tack för vår gästfrihet har Stanley Thompson beslutat att vi på Närkontakten ska få köpa hans nya bok ”The Dust of Dreams: The day my beloved wife disappeared”. Vi får köpa den för 199 US dollar, (tänk på att dollarn är billig(!))

Här är ALPHEUS Förlags baksidestext om boken:

”The Dust of Dreams: The day my beloved wife disappeared” handlar om dagen när Stanleys fru försvann från deras gård. Det var bara Stanley och hans fru Margret där just då. Stanley berättar att han satt och skrev på övervåningen när ett starkt ljussken plötsligt bländade honom. Han hörde Margret skrika och sedan var hon försvunnen. Stanley är övertygad om att det är ett UFO som tagit med henne. Polisutredningen visar att de som förde bort Margret också förde bort en spade samt en presenning från uthuset.
Det är en sann historia som berättar om vad Stanley Thompson upplevt. En stark berättelse om sorg, ovisshet och om att finna styrkan och livslusten igen. Och om att finna kärleken bara fyra månader efter att ens fru försvunnit.”

Passa på!

/Göran

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO), Övernaturligt den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>