Studiecirkel: matlagning

Bonjour!

Nu kanske jag avviker lite från ämnet igen, men jag har ett så bra förslag så jag kan knappt bärga mig! Jag var hos min vännina Kerstin From igår. Vi satt ute på deras veranda och drack några glas rosé. Det är så himla härligt att man kan göra det på sommaren! Och lite inspirerade av det ”medelhavsbeteendet” så kom vi på att man skulle kunna starta en matlagningsklubb, där man testar mat från olika länder, t.ex. frankrike. Och det behöver inte bara vara mat, någon kan få i ansvar att ta med sig en fransk bok, eller lära sig något annat om den franska kulturen. Sen kanske man kan spela boule efter maten! Visst låter det kul?

Säg till om någon här är intresserad så pratar jag med Kerstin, så ser vi vad vi kan ordna.

A bientôt!

/Anita

Baugette, croissant och kaffe, supperpoppis i Frankrike!!

Baugette, croissant och kaffe, supperpoppis i Frankrike!!

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>