Svensktalande schaman?

schaman

Hej vänner!

Jag har ett problem med att grannen Gunnarssons två hankatter som kissar på vår tomt. Vi har försökt med allt för att bli av med både katterna och lukten! Vi har haft Antons flickväns föräldrars hund här för att skrämma bort katterna och låta den kissa på vår tomt istället. Lukten är dock bara marginellt bättre än kattkisset. Och till på köpet så kommer katterna tillbaka efter att hunden åkt hem igen. Hasse har köpt kalk och kalkat i hörnen på huset, men det blev inte bättre. Varken Hasse eller jag vet vad vi ska ta oss till.

Jag har fått ett tips om att anlita en schaman (en afrikansk veterinär) för att han ska kunna göra något så att hankatterna slutar kissa på vår tomt. Jag har varit i kontakt med två stycken schamaner men ingen har pratat svenska så bra, och jag är inte så bra på att prata engelska. Vi har inte lyckats kommunicera bra alls. Jag trodde att vi hade avtalat tid att schamanen skulle komma hem till oss, men det låg bara ett par kycklingben i en konstig formation på farstutrappen. Tråkigt tycker både Hasse och jag. Därför undrar jag om någon känner till en svensktalande schaman?

Tack på förhand,
Anita

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>